Hei, en ymmärrä, kuinka tätä blogia on muistettu käydä lukemassa, vaikka en ole taaskaan päivitellyt tilanteita pitkiin aikoihin. Toisin en tiedä, onko tuo automaattinen laskuri kovin luotettava... Kiitos vaan teille, joista yksi oli niin vierasmaankielinen palaute, että ehkä se olikin vain ns. spämmi? No jos ei ollut, niin kiitos siitäkin, :).

Olen ihan lomalla. Ilman lapsia, ja henkikin on ohut, tiedättekö, kun on tottunut siihen, että huoneissa on elämää, ja sitten se yht`äkkiä puuttuu. On tyhjää ja yksinäistä, en tiennytkään, kuinka terveellistä on kokea välillä tämä tila. Arvostan todella taas sitä, kun lapset palaavat pian ja antavat olemuksellaan ja toiminnoillaan elämälle normaalin tasapainon. 

Kävin työhaastattelussa. Kyllä. Ihan loman kunniaksi, heh. No loman kanssa asialla ei ollut sen kummempaa tekemistä, kuin että haku työhön oli tietyllä aikavälillä, ja jäätyäni lomalle soittivat sitten, että olisi mentävä tentattavaksi. Se oli todella mielenkiintoista. Aivan kuin Oikotie mainostaa, että haastatteluun valmistautuminen olisi kuin "sokkotreffeille" menoa; aamiainen jäi välistä, kun ei vaan saanut syödäkseen, tuskin muisti koko asiaa. (Taisivat muuten jäädä kissatkin ilman ruokaa sinä aamuna.).

Olin herännyt hyvissä ajoin, eli liian aikaisin, ja olin paikalla puoli tuntia etuajassa. Istuin autossa, koska sisälle taloon ei päässyt ennen klo 8, jolloin ovet sähköisesti avautuivat. Ilmoittauduin ala-aulaan, tervehdin jokaista vastaantulijaa (eihän tiennyt, jos vaikka tuleva haastattelija olisi ollut joku heistä) ja painauduin mustalle nahkasohvalle odottelemaan. Joku nainen tuli kysymään, josko odotan jotain (ehkä näytin siltä), ja esitin hänelle asiani, vaikka se ei hänelle olisi edes kuulunut. Mutta tuntemattomiksi jäätiin edelleen. Sitten kuulin ja vilaukselta näin, kuinka tanakan oloinen, (hassusti toisen sukan sisässä lahje, ehkä kiireinen aamu) mies sanoi toiselle naiselle:" ...  jos se lähtee prosessoimaan asiaa..." eli miettivät meidän haastateltavien pään menoksi tenttikysymyksiä. Kysymykset eivät olisi itse tilanteessa olleet vaikeita, jos olisin äskettäin toiminut ko. alalla, ja jos olisin tiennyt toimenkuvani paremmin.

Sain siitä jonkin selonteon kyllä, mutta tuli hieman sellainen olo kun joskus ala-asteella, kun tein esitelmän Saamelaisista, mutta kerroinkin kokoajan Lapista... hoijaa. Jäi kuitenkin hyvä olo siitä keskustelusta. Olisi hieman parempi palkkainen työ kuin missä nyt olen, vaikka työmatka kasvaisikin. Mutta haastetta jotenkin olisin vaan vailla, nykyinen työ "junnaa paikoillaan", mä en ymmärrä, kuinka ihmiset voi tehdä samaa työtä monia vuosikymmeniä, Minusta ei ole siihen. Tai jos työ olisi henkisesti  tyydyttävää, niin sitten ymmärtäisin. Minusta tuntuu, että nykyinen työ tekee minusta pian hoidettavieni kaltaisia, ei millään pahalla, kun hekään eivät tilalleen mitään mahda!

Siivosin melkein koko huoneiston, puhdistin laatikot ja järjestelin kaiken, ja olin pestä kaikki petivaatteet, peitot ja tyynyt yms., mutta pesukone ei ollut yhtä innokas eikä juonessa mukana, vaan sanoi:"krääks!". Eilen soittivat Itellalta kaksi kertaa, että uusi pesukone on tulossa, ja asentaja soittaisi pian sen viimeisimmän puhelun jälkeen mutta kattia kanssa, ei ole soitellut, vaan on mennyt juhannuksen viettoon! Eli jumppahikisiä vaatteita on liuotettava ja peitot, ne ei valita.

Huomenna lähden ajelemaan tuonne Helsingin suuntaan, ja hakemaan katrastani kotiin. Saa taas laittaa ruokaa (itselle mitään laitellut, ostanut salaattia vaan) ja kuunnella nuorten "ihmeellistä" kieltä.

Nykyajan nuoret on NIIN erilaisia kuin mitä me oltiin aikanaan. :)

 

Tässä poikani yksi suosikki, ja mielestäni tuolla hän esiintyy itse "Munamiestä" (Putous) imitoiden!https://www.youtube.com/watch?v=-hUnjKIiuGY

Ja video, joka herättää TUNTEITA.... (Tämän kaltaisia tunteita ei herättänyt tänään saamani tekstiviesti, jonka kysymys olisi rivien välistä HUUTAEN tämä:"täällä olisi seksiä tarjolla." Mä en käsitä kuinka jotkut voi alentua tuollaiseen. Ja sitten pahoitellaan vaan jälkeen, että "anteeksi jos häiritsin." Mikä miehiä vaivaa? Miksei haluta tutustua? Siksi että ei kiinnosta.) Tämän videon voi kyllä katsoa, mutta Youtubessa, johon linkki on raameissa kyllä.

http://www.youtube.com/watch?v=wqHcqHYNLas