Niin, on käynyt omassa, pienessä mielessä, että moni on blogin otsakkeen "vaaleanpunainen viiva" ihan varmasti ajatellut niin, että täällä kirjoitettaisiin raskaudesta ja lapsiasioista. Itselle tuo yhteys tuli vasta viiveellä mieleen. Olen lapsilukuuni tyytyväinen, enkä aio enää heittäytyä tiineeksi.

Kerronpa, mistä tuo otsake tulee, sitä ei nimittäin moni tiedäkään.

Oltiin ajelemassa autolla pisteestä a pisteeseen b, ja sillä välillä  tapahtui jotain, mitä jälkeenpäin vasta aloin analysoida...

Istuin "pelkääjän paikalla", mies yleensä ajoi, koska se oli hänelle todella vaivatonta, ja varsinkin mieluista ajanvietettä, No, multa ei ehkä kysytty, joten vapautin paikan aina mielelläni...

En väitä, kuka on huono tai hyvä kuski, mutta nyt kun tulee ajeltua kaikki mahdolliset matkat, kun sitä toista ei enää ole, niin varmasti on kehittynyt liikenteessä. Helsinkiin en silti aja edelleenkään kuin pakon edessä.

No mutta siis tapahtui seuraavaa... Ajo sujui ihan niinkuin normaalisti nyt on aikanaan sujunut. Mun ei tarvinnut huolehtia kuin ehkä puheenaiheisiin vastailemisista, oli ihan huoleton olo.

Yhdessä tärkeässä liittymässä kuski(ni) ajoi hippasen ohi, tai siis se liittymään ajo lievästi viivästyi, ja sinne samaan suuntaan oli kaartamassa jo toinen auto. No mun kuski halusi olla se "eka",(?) eli kiilasi siihen väliin kauhealla vauhdilla. Kun autot koskettivat toisiaan, pelästyin todella paljon. En ole edelleenkään varma siitä, oliko kosketus vahinko vai ei... :(. 

Mieheni hyppäsi autosta, ja ilmeisesti haukkui toisen osapuolen tyyliin "mitä oikein ajattelit--- *prk&%(//#"#&&//*??",... ja myöhemmin sain kuulla, kun poliisi oli soitellut, että se toinen osapuoli oli pelästynyt todella, pelännyt miestäni. Minäkin olisin. En osaa puolustella käytöstään, voin vain ajatella sen(kin) tapahtuman juontavan sairaudestaan, katkeruudestaan, jostain sellaisesta ajatuksesta, joka ei vaan oikein nyt väistynyt, vaan johti tällaiseen ikävään välikohtaukseen. Siitä alkoi muutoinkin siippani alamäki; kaatuminen moottoripyörällä, lopulta aivohalvaus ja kortin menetys sitä myöten.

Elätteli ajokortin takaisin saantia vielä kuolinvuoteeltaan... se oli hänelle kai yksi miehen mitta.

Automme kylkeen jäi vaaleanpunainen viiva.

 

Kaikki on kuitenkin suhteellista..

http://www.youtube.com/watch?v=AqNPnuNhA7A