Pyöritystä on elämä. Eipä tässä ennätä, kuin kannoillaan käännähtää, ja taas on uusi päivä edessä. Tänään tuli reissuttua työn puolesta. Hoidin asiakkaan asioita, ja koetin kovasti pitää puoliaan, asiakkaalla kun on aika minimaaliset eväät siihen itsenäiseen vaikuttamiseen. Tärkeää työtä senkin tähden tämä mitä teen, tuumaa hän. No olen tyytyväisempi tämän hetkiseen tilanteeseen kuin mitä olin osannut aavistella joku viikko takaperin. On käyty työnohjaus ja keskusteluja eri tahojen kanssa, asiat alkaa näyttäytyä taas oikeassa valossa, tai oikeastaan asenne alkaa olla parempi tietyillä ihmisillä, joten sitä jaksaa, kun ei tarvitse jatkuvaan kuulla jotain narinaa ja epäkohtien esille tuomisia.

Olin yhtenä päivänä oikein tehokuntoilija. Jaksoin viedä läpi hienosti ensin Body Combatin, sitten Spinningin ja vielä Body Pumpin! Kaikista löytyy näytevideoita esim. Youtubesta. Klikkaa vaikka, jos ei ole ennestään tuttua. Combatissa nyrkit heiluu (mm.), spinning on sisäpyöräilyä ryhmässä ja pumppi sitten kokonaisvaltaista lihastreeniä. Jokainen liikuntarupeama kestää sen tunnin yhtäjaksoisesti. No olin viikonlopun levännyt, istutellut vain kevätkukkia, joten mikäs siinä tempoillessa sitten ryhmänohjaajan johdolla!

Tekaisin äsken broileririsoton, kotiin kun kantauduin, ohjailen välillä nuoria omiin, tärkeisiin työpuuhiinsa, molemmat kun viihtyvät niin hyvin SoMessa... 

Kerronpa muuten hyvän konstin päästä vähemmälle Facebookissa majailusta. Tee uusi käyttäjä. Kun suljet entisen tilin, minne varmana on kertynyt ihmisiä, joita et edes kunnolla tunne, tai joiden kanssa et halua "ystävinä" jakaa asioita, (erilaisten syiden vuoksi), niin menee taas aikaa, kunnes uuden tilisi löytävät (jos löytävät), ja voit sillä välin poimia sivullesi ne kaikkein tärkeimmät ihmiset ja jättää tästä tilistä sun kaikki kirppissivustot yms. vähemmän tärkeät pois! Täten kuluu paljon vähemmän jatkossa aikaa facen silmäilyyn, kun siellä ei ole ns. ylimääräistä "sälää", turhaa tungosta yms., jotka ovat vieneet aikaasi rutkasti aiemmin.

Ensin olin ajatellut lopettaa kaiken fb:n käytön, sitä kun ei meidän työpaikallakaan saa käyttää, mutta omat lapset tarvitsevat silloin tällöin kuitenkin jonkinlaista "ohjeistusta", mikä oli ennen niin helppoa työn lomassa (kunnes se kiellettiin) mutta sitten tajusin, että tiettyjä ihmisiä en toden totta tapaa muualla kuin tuon sivuston puitteissa. Joten hautasin ajatuksen totaalisesta lopettamisesta.

Kevät on aika jännittävää aikaa. Kun valo lisääntyy, niin ihmiset käyttäytyvät eri tavoin kuin talvella. Siitä tänäänkin yksi esimerkki paikassa, missä kävin asiakkaani kanssa. Tervehdin tuntematonta miestä, joka toden totta näytti hyvältä ja rennolta työssään, ja hän viivähti katseessani hieman tavallista pidempään... ei siinä oikeastaan muuta tarvitse, kun sydän pumppaa pari lyöntiä enemmän. Olisi voinut ajatella vaikka mitä sen jälkeen, kun mies vielä pari kertaa ilmaantui näkösälle läheiseen "kansliaan" esittääkseen jotain työasiaa siellä, mutta joka kerta päätyi kohtaamaan katseeni. Melkein jo alkoi huvittamaan, mutta ei silti, se oli mukavaa...

 

http://www.youtube.com/watch?v=CGyEd0aKWZE